Back to top

Fejlesztéseink

Az E-press Nyomdaipari Kft. elnyert pályázatai


Jelen projekt keretében az E-press Nyomda Kft. termelési kapacitásának
bővítése történik meg , 1 db Heidelberg Speedmaster SM74-4 nyomdagép
beszerzésével.
A projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2015.12.28.
A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2016.06.23.
Projekt megvalósításának helyszíne: 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt.72/B
Támogatás intenzitása: 50%


Technológiai korszerűsítés az E-press Nyomda Kft.-nél

Jelen projekt keretén belül technológiai fejlesztést eredményező új gépeket szerzünk be, melyekkel a digitális nyomdarészlegünk jelentős technológiai modernizáción megy keresztül.

A projekt keretén belül beszerzett eszközök az alábbiak:
Konica Minolta AccurioPress C7090
Konica Minolta AccurioPress 6120

 Modernizációs fejlesztések az E-press Nyomda Kft.-nél
 
GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00903
 
Az E-press Nyomda Kft. 154 146 433 Ft támogatást nyert a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.
 
Jelen projekt keretén belül technológiai fejlesztést eredményező új gépeket szerzünk be, melyekkel a Papír csomagolóeszköz gyártása tevékenységünk jelentős technológiai modernizáción megy keresztül.
A projekt keretén belül beszerzendő tételek az alábbiak:
Komori Enthrone 429 íves ofszet nyomdagép 4 nyomóművel
EcooSetter T-400QS
valamint a fentieken túl napelemes rendszer telepítése történik. A projekt eredményességének növelése érdekében marketinghez kapcsolódó tanácsadást és soft skill képzést kívánunk igénybe venni.
 
A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek leszünk és a minőség javulását várjuk.
 
A projekt várhatóan 2023.10.31-én kerül befejezésre.
A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.Kedvezményezett neve: E-PRESS NYOMDA Kft.
A szerződött támogatás összege: 3 667 650Ft
 
Képzések elnevezése és célja:
Személyi kompetenciafejlesztés (32 óra) - A képzés célja, hogy a résztvevők fejlesszék azon képességeiket, melyek hozzájárulnak önmaguk fejlődéséhez.
Stresszkezelés (32 óra) - A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a munka során előforduló stresszhelyzetek kezelésének módjait, felismerjék a jeleit és megelőzzék a kiégési szindrómát. Ismerjenek meg hatékony eszközöket a munkatársak közötti konfliktusok feloldására, a munkatársak és ügyfelek közötti higgadt kommunikáció elősegítésére stresszes helyzetekben.
Informatikai kompetenciafejlesztés (36 óra) - A képzés célja a digitális kulcskompetencia átfogó fejlesztése.
 
A képzések részletes bemutatása:
 
Személyi kompetenciafejlesztés (32 óra) - A képzés 2 tananyagegységet tartalmazott.
Ön- és társismeret: A modul során a résztvevő megismerkedik az önismeret fogalmával, szintjeivel, szükségességével, a Johari ablakkal, és az önismereti kerékkel. A személyiségjellemzők megismerése után a hallgató képes mások és saját viselkedésének tárgyilagos értelmezésére. A személyiség térképek kialakításával könnyebben értelmezi az emberek egymásra adott reakcióit: vérmérséklet, érzelmek kialakulásának gyorsasága, erőssége, tartóssága
A társas kommunikáció alapjai: A modul célja, hogy a résztvevő megismerkedjen a kommunikáció elméletekkel, a verbális és non-verbális kommunikáció eszközeivel, az empátia, meggyőzés, társas befolyásolás használatával, hasznosságával.
 
Stresszkezelés (32 óra) - A képzés 3 tananyagegységet tartalmazott.
A stresszkezelés elméleti háttere: A tananyagegység célja a stressz és konfliktuskezelés elméleti hátteréhez kapcsolódó ismeretek elsajátítása
Stresszkezelés eszközeinek alkalmazása: A tananyagegység célja a stressz-, és konfliktuskezelés eszközeinek alkalmazásához kapcsolódó ismeretek elsajátítása
Ismeretbővítés: stresszkezelési háttérismeret: A tananyagegység célja a képzés során elsajátított ismeretek további bővítése.
 
Informatikai kompetenciafejlesztés (36 óra) - A képzés 1 tananyagegységet tartalmazott.
Informatikai kompetenciafejlesztés: A képzés célja a digitális kulcskompetencia átfogó fejlesztése.
 
 A képzések megvalósítási időtartama:
 
Személyi kompetenciafejlesztés (32óra) - 2022.07.01. – 2022.07.30.
Stresszkezelés (32 óra) - 2022.08.01. – 2022.08.15.
Informatikai kompetenciafejlesztés (36 óra) – 2022.08.09. – 2022.08.30.

 

Adós neve: E-press Nyomda Kft.  Forgóeszköz finanszírozás tartalma: A vállalkozás működésének zavartalan biztosításához szükséges készletbeszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.  Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B
Adós neve: E-press Nyomda Kft.
Forgóeszköz finanszírozás tartalma: A vállalkozás működésének zavartalan biztosításához szükséges készletbeszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.
Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

 


Kedvezményezett neve: E-press Nyomda Kft.
Beruházás tárgya és a projekt célja:
A projekt megvalósítása során beszerzésre került 1 db Flexby UK BT-322 Multifunkciós ofszet nyomdagép előkészítő berendezés
A projekt célja a termelési folyamatok hatékonyságának növelése, korszerűsítése.
Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/A

 
A kedvezményezett neve: E-press Nyomda Nyomdaipari Szolgáltató Kft.
A projekt címe: Komplex infokommunikációs fejlesztés az E-Press Nyomda Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 9 855 846 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%
A projekt tartalmának bemutatása: Az E-press Nyomda Kft. jelenleg korlátozottan használja ki a korszerű informatikai alkalmazásokat, nem rendelkezünk vállalatirányítási rendszerrel, így vállalkozásunk az informatikai háttér fejlesztésével szeretné javítani a munkavégzés hatékonyságát. A projekt keretében bevezetésre kerül a vállalkozásnál a Rendes-CRM rendszer, illetve a Scrollmax integrált komplex vállalatirányítási rendszer, melyen belül helyben telepített és on-line, felhőalapú szoftverek kerülnek beépítésre, melyek korszerű és hatékony módon kezelik a cég különböző folyamatait, biztosítva az átláthatóságot és a nyomon követhetőséget. Ezen kívül beszerzésre kerülnek a rendszerek működtetéséhez és használatához szükséges hardvereszközök.
A projekt fizikai befejezési dátuma: 2022.06.20.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01701

 

  

GINOP-2.1.8-17-2017-01359 - A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén (Technológiai innovációt eredményező beruházás az E-Press Nyomda Kft. részére); vissza nem térítendő támogatás összege: 13.990.028 Ft

GINOP-2.1.8-17-2017-01359 - A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén (Technológiai innovációt eredményező beruházás az E-Press Nyomda Kft. részére); vissza nem térítendő támogatás összege: 13.990.028 Ft Projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.10.15. Támogatás mértéke %-ban: 50%.

 GINOP-1.2.2-16-2017-01268 - Mikro-, kis - és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése (Kapacitásbővítő beruházás az E-Press Nyomda Nyomdaipari Szolgáltató Kft-nél); vissza nem térítendő támogatás összege: 37.688.465 Ft
További információ

A kedvezményezett neve: E-press Nyomda Nyomdaipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás az E-press Nyomda Nyomdaipari Szolgáltató Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 37 688 465 Forint

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt megvalósítása során beszerzésre került a GN-FS s.r.o.-tól egy db Duplo System 600i brossúragyártó berendezés, valamint a Xeronext Kft.-től egy db CANON TX 3000 Pigment festékes plakát nyomtató, egy db XEROX D136 PRODUCTION PRINTER Fekete/Fehér Nyomógép és egy db XEROX VERSANT 3100 Ultra HD színes Nyomógép.
A Duplo System 600i kéttornyos vákuumos összehordó és irkakészítő rendszer az eddigi gépeknél nagyobb méretű irkák készítésére is alkalmas, ezzel egyidőben gyorsabbá teszi az egyik műveletről a másik munkaműveletre átállás idejét, és biztosította azt, hogy a kisméretű anyagok feldolgozásakor a papír rögzítése az irkakészítési fázisban ugyanolyan biztos, mint amikor a berendezés B/3 méretű papírral dolgozik. A berendezés sebessége 5200 irka/óra. A két torony képes így 20 tálcáról irkát készíteni vagy íveket összehordani.
A Xerox D136 Mono Production nyomdagép a legnagyobb felbontású gép ebben a szegmensben és ami a további előnye, hog percenként 125 A/4-es papírlap nyomtatására alkalmas.
A Canon TX 3000 5 színes plakátnyomtatóval az olyan tízes nagyságrendű megrendeléseinket tudjuk kivitelezni, amelyekre rengeteg megkeresésünk volt partnereinktől.
A Xerox Versant 3100 színes digitális nyomdagép ebben az ár-érték kategóriában, illetve műszaki tartalomban tudja a legnagyobb felbontású nyomtatást, így a nyomat még tökéletesebb, még élesebb, még "ofszetesebb".

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.07.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-01268