Back to top

Kik vagyunk?

Meghatározó szegedi nyomdaként 25 éve szolgáljuk ki kedves Ügyfeleinket, amire nagyon büszkék vagyunk!

Stratégiánk egyik alapeleme a folyamatos megújulás. Ennek köszönhetően az elmúlt negyed évszázad alatt mindig a legmodernebb technológiákat tudtuk Ügyfeleink számára biztosítani, ami a jövőt tekintve is a legfontosabb számunkra. Cégünk filozófiája az, hogy Ügyfeleinket teljes egészében kiszolgáljuk: legyen szó tervezésről, ofszet- és digitális nyomtatásról, a nyomdai utómunkák teljeskörű elérhetőségéről, logisztikáról, marketing tanácsadásról.

Szlogenünk is erről a komplexitásról árulkodik: prepress – press – postpress – e-press

Ügyfeleink bizalmát folyamatosan magunkénak tudhatjuk. Filozófiánk által képviselt értékeinket a 2016. októberében nyílt Ügyfélpontunkon is (Szeged, Pulz u. 33.)  megtapasztalhatják Ügyfeleink, ahol kényelmes körülmények között kaphatják meg a nyomdai szolgáltatások széles körét.

Büszkék vagyunk arra is, hogy az E-press csapata az elmúlt évtizedek óta szinte változatlan. Munkatársaink több évtizedes tapasztalata, segítőkészsége, kreativitása, rugalmassága, tehetsége mellett a szakma csúcsát jelentő új Heidelberg ofszet és Konica Minolta digitális nyomdagépeink, valamint FOGRA minősítésű PROOF nyomtatási rendszerünk és az ISO 9001 minőségbiztosítással ellenőrzött folyamataink garantálják a magas színvonalú munkát és eredményt.

Nézzen be hozzánk: VIDEO A NYOMDÁRÓL