Back to top

Új tervek, új színek, új arculat! Megújult az E-press Nyomda!

Az elmúlt öt év komoly beruházásainak és fejlesztéseinek köszönhetően nyomdánkat újrapozícionáltuk. A jövőben még gyorsabb, még profibb megoldásokat kínálunk, legyen szó nyomdai termékekről, grafikai tervezésről, ötletelésről, reklámajándékokról.

Első lépésként áttekinthető, letisztult arculattal lépünk Megrendelőink elé. Rövidesen megújult logónkat tartalmazó nyomtatványainkkal, reklámanyagainkkal fog találkozni. 
 

Miért ezek a színek?

CMYK - bizonyára már Ön is sokszor hallotta ezt a kifejezést. Cián, magenta, sárga, fekete: a nyomdaipar alfája és omegája, minden ofszet nyomat ezekből a színekből áll össze. Játékos formákkal, lendületes „E” betűvel rajzoltuk újra logónkat és a kiegészítő arculati elemeket.

Mi változik a jövőben?

  • Komplex terveink első lépéseként 2016. október 3-án megnyitjuk az E-press Ügyfélpontját Szegeden a Pulz utca 33. szám alatt. Nyomdaüzemünk közvetlen közelében, kellemes környezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel, wifivel várjuk Önt!
  • Ügyfélpontunkon a nyomdai jellegű kérdéseken kívül grafikai-, valamint marketing tanácsadást is végzünk. Segítünk, hogy a megrendelt munkát leginkább az Ön igényeihez szabjuk. Ha kampány kivitelezési elképzelései vannak, de úgy érzi ötletelésben, szövegírásban segítségre van szüksége, térjen be hozzánk! 
  • Nyomdánk a fentieken túl ügynökségi megbízásokat is vállal. A www.vidamankft.hu weboldalon minderről többet is megtudhat.

Röviden tehát: PREPRESS -ž PRESS -ž POSTPRESS -ž E-PRESS, vagyis minden, ami nyomdai előkészület ž minden, ami nyomda ž minden, ami nyomdai utómunka ->ž E-PRESS.

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk megkeresését!

Engi Gábor
ügyvezető
E-press Nyomda